Blås skiten ur din polare med en busringning!Du styr allt med din telefon - busenkelt!

Mark Levengood ringer upp för en radiotävling

Kod 2096

Av någon märklig anledning är det självaste Mark som ringer för en radiotävling och ger dig möjligheten att vinna en snorunge. Antar du utmaningen? (Bakgrundsljud: Musikslinga)

Ring 0939 - 20 20 115

9.90kr/min

Har du Comviq kontantkort?

Ring 0939 - 440 40 90

Kolla först med den som betalar telefonräkningen om du har tillåtelse att använda denna betaltjänst.

 1. Ring 0939 - 20 20 115 från en telefon som kan ringa betalnummer
 2. Slå in 2096# för att välja "Mark Levengood ringer upp för en radiotävling".
 3. Om du vill spela in busringningen tryck 1, om inte tryck 2.
 4. Välj vilket telefonnummer du vill ringa upp och vänta tills att motparten svarar.
 5. Styr vad som ska sägas genom att trycka på knapparna på din telefon som motsvaras av fraserna här nedanför.
 6. När du har busat klart, tryck 0 så kan du själv prata med den du busade med.

Den du busar med kan inte se telefonnumret du ringer ifrån på sin nummerpresentatör. Men de kan kontakta oss efter buset och få reda på vem som busade med dem. Det är inte möjligt att använda Busring.se från en telefon med dolt nummer.

1

 1. Hej jag heter Stefan Svahn, etc....(standardinspelningen) Hej, jag heter Mark Levengood, och jag ringer från en radiostation som heter P9. och vår stora, stora, jättestora slumpgenerator har valt ut ditt telefonnummer, och nu undrar vi om du skulle vilja vara med och tävla, det är lätta frågor, och jättefina priser.
 2. Det tar inte alls lång tid att vara med i tävlingen, det är bara några frågor, och vi har flera fina priser. Vill du vara med och tävla med hela Sveriges mumintroll i radio?

2

Ja, innan vi tävlar så ska jag bara säga till alla som lyssnar att den här tävlingen är sponsrad av mumintrollet ab och den gör vi tillsammans med TV för att samla in pengar till alla snorungar, vi ska ha en insamlingsgala på fredag, som jag leder och alla pengar vi samlar in går till sommarkollo för alla snorungar så att deras föräldrar äntligen kan få pusta ut!

3

 1. Är du redo för första frågan? Här kommer första frågan: ekorrn satt i granen, skulle skala...hmmm...Vad var det ekorr´n skulle skala?
 2. Alltså: ekorr´n satt i granen, och skulle skala...hmmm hmm, dåkom, ja, vad var det ekorr´n skulle skala.
 3. Jag kan ge dig en liten ledtråd: Det som ekorr´n skulle skala är något som ofta sitter på granar, och tallar i skogen...

4

 1. Jaha, vi får se vad domarna säger om det svaret, är du redo för den andra frågan? Här kommer den andra frågan Mors lilla olle i hmmm...gick, var var det som mors lilla olle gick i?
 2. Ja, jag kan ge dig en liten ledtråd, mors lilla olle gick ute på landet, bland träden...

5

 1. Jaha, då har vi sista frågan; om man tar en kristdemokrat och stoppar in i en cementblandare, och blandar om, vad får man då?
 2. Ja, jag måste nog be om ett svar nu?

6

 1. Rätt svar: en död kristdemokrat. Ja, men det ska man nog inte pröva hemma. Hur som helst nu är det som så här att domarna i den här tävlingen är väldigt snälla, så du har faktiskt vunnit den här tävlingen. Och priset är att du får ett barn av mig; han heter Petter, han är fem år och han är en riktigt snorunge, det är ett sånt där fosterhemsbarn som socialen i Hallstahammar inte kunnat placera, för han har ADHD och han kan nog vara ganska jobbig ibland, men nu får han ju ett nytt hem hos dig. Eller vill du hellre ha en charterresa till Ibiza en vecka med fri sprit, för två personer?
 2. Tänk efter noga nu. Alltså du kan välja mellan att adoptera en riktigt jobbig liten snorunge som heter Petter eller så får du åka till Ibiza och supa tills du inte orkar mera.

7

 1. Nej, jag bara skojar, du får en cd med mina bästa fräckisar. Där är bland annat historien om min mormor, min gamla gamla mormor som levde rullan på hemmet, och låg med alla karlarna i linneförrådet...Den kommer med posten, och så skickar vi med en stor hatt med finska flaggan och med bjällror, och ett klistermärke för bilen som det står, "I love mark" på, och en lurvig rosa matta och bara för att vi är så snälla så får du en massagestav i silikon också!
 2. Får vi höra ett riktigt glädjetjut nu, från vår stora vinnare?
 3. Nej, men bättre kan du!

8

Så där ja, du ska ha tack för att du var med, och glöm nu inte att titta på vår insamlingsgala i TV på fredag, för varenda jävla snorunge.

9

 1. Förresten vill du hälsa i radio till någon?
 2. Vem vill du hälsa till då?

*

0

Koppla in eller ur dig.

#

Avsluta samtalet.