Blås skiten ur din polare med en busringning!Du styr allt med din telefon - busenkelt!

Arne Weise ringer från en radiotävling

Kod 2095

Självaste Arne Weise ringer för att promota 'Rädda Giraffen' och erbjuder dig samtidigt att vinna en safariresa till Kenya! (Bakgrundsljud: Musikslinga)

Ring 0939 - 20 20 115

9.90kr/min

Har du Comviq kontantkort?

Ring 0939 - 440 40 90

Kolla först med den som betalar telefonräkningen om du har tillåtelse att använda denna betaltjänst.

 1. Ring 0939 - 20 20 115 från en telefon som kan ringa betalnummer
 2. Slå in 2095# för att välja "Arne Weise ringer från en radiotävling".
 3. Om du vill spela in busringningen tryck 1, om inte tryck 2.
 4. Välj vilket telefonnummer du vill ringa upp och vänta tills att motparten svarar.
 5. Styr vad som ska sägas genom att trycka på knapparna på din telefon som motsvaras av fraserna här nedanför.
 6. När du har busat klart, tryck 0 så kan du själv prata med den du busade med.

Den du busar med kan inte se telefonnumret du ringer ifrån på sin nummerpresentatör. Men de kan kontakta oss efter buset och få reda på vem som busade med dem. Det är inte möjligt att använda Busring.se från en telefon med dolt nummer.

1

 1. Hej, jag heter Stefan Svahn, jag ringer från kanalen p9, dröj kvar så ska du få prata med min bisittare. Hej, i luren, det här är Arne Weise som ringer från radiostationen somheter P9.
 2. Ja, det här är Arne Weise som sagt, och jag ringer från radio P9.

2

 1. Nu är det så här förstår du att som en del av kampanjen "Rädda giraffen" så har vi slumpvist valt ut dig för en liten tävling där du kan vinna en resa till savannen i Kenya med mig Arne Weise som ciceron. Allt du behöver göra är att svara på några enkla frågor. Kan det vara något?
 2. Ja, alltså det är väldigt fina priser i potten i den här lilla tävlingen. Vad säger du ska vi göra ett försök?

3

 1. OK, då laddar vi om som drängen sa när pigan tappa sina trosor i lagår´n! Här kommer första frågan: I vilken världsdel ligger Kenya?
 2. Ja, frågan var alltså, i vilken världsdel ligger Kenya, och tyvärr kan du ju inte ringa en livlina, men jag måste nog be om ett svar nu!

4

 1. Ja, men det är ju alldeles riktigt! Eller vad säger domarn, jodå, han nickar inifrån kontrollrummet. Då kommer den andra frågan: Vilken typ av underkläder bär Arne Weise när han är på safari på savannen?
 2. alltså vilken typ av underkläder, kalsonger bär jag när jag är ute och spanar efter giraffer och andra djur ute på savannen i Afrika, och det är sådär riktigt varmt som det bara kan bli där nere?

5

 1. Ja, rätt svar ska alltså vara: inga alls! Det är nämligen så varmt, att man får snällt lämna kallingarna hemma, allt jag har på mig är ett par khakibyxor av kortaste modell, figursydda och med extra fickor. Ja, är vi redo för den sista frågan?
 2. Hur känns det? Börjar det bli lite svettigt?

6

 1. Ja, den allra sista frågan i vår lillla tävling lyder som så här: Gärna en safari, men först en stadig gin och tonic! Vem var det som sa så?
 2. Vi letar alltså efter en kändis som ska ha sagt dem berömda orden: Gärna en gin och tonic eller en safari, men först ett rejält...nej, nu rörde jag till det, alltså gärna en rejäl safari, men först två gin och tonic!

7

 1. Mja, rätt svar skulle alltså vara Arne Weise.
 2. Det var alltså jag själv Arne Weise som skulle vara rätt svar på den frågan.

8

 1. Ja, det blev tyvärr inget pris för dig den här gången. Men får jag fråga dig, skulle du ha något emot att följa med mig på en romantisk weekend med helpension på hurtigrutten nästa vecka, champagne till alla måltider, du får äta hur mycket jordgubbar du vill och vi kan dansa hela natten?
 2. Alltså, ärligt talat, hur många gånger i livet får man en sån här chans, att förena sig med mig Arne Weise i ett underbart båtäventyr där vi riktigt kan måna om varandra. Alltså, du vet att jag börjar ju bli ganska gammal nu, och jag menar man lever bara en gång, eller hur? Vad säger du: ska vi slå till, allt är gratis för dig!

9

 1. OK, men då kommer det en bil med chaufför och hämtar dig på fredag i nästa vecka, vi ska ha så roligt tillsammans!
 2. Nej, men var inte så negativ! Släpp loss lite nu! Jag bjuder; fri sprit i baren!
 3. Förlåt, vad sa du? Men snälla lilla du, alltså jag bits inte! Ok, vi säger så. Vi ses på fredag! Det ska bli så roligt. Adjö- adjö!

*

0

Koppla in eller ur dig.

#

Avsluta samtalet.